18
NOV

Judasoor (Auricularia auricula-judae)

Ze zei: “Was het nat in het bos?”

Ik keek naar beneden en zag mijn met modder besmeurde broekspijpen.

Wat mij wel was opgevallen, is het judasoor. Een paddenstoel die houdt van vochtige standplaatsen. Alhoewel de soort een voorkeur zou hebben voor vlier, vond ik hem op een stuk afgevallen populierenhout. Judasoren blijken eetbaar te zijn, maar ik heb ze lekker laten staan voor de volgende opmerkzame wandelaar.

02
SEP

Huwelijk Ile & Jasper

Neen, geen door-de-weekse gemeentezaal voor het huwelijk van Ile & Jasper, maar wel met de wind in de zeilen bij de gerestaureerde Oostmolen van Gistel.

Toffe locatie: check;

Mooi weer: check;

Happy people: check;

Kurieuzeneuzeringdragers: check.

Vanaf Gistel kan je de zee al ruiken. Dus meteen na het huwelijk daarheen!

How to have a beach body:

1. Have a body

2. Go to the beach

Voor het feest gingen we de nestwarmte opzoeken van ‘t Eikennest. Een prachtige locatie, die dan ook ten volle tot haar recht kwam tijdens de receptie in festival-style op de zwoele vies van DJ Gueush. Binnen werden robuuste eiken tafels gecombineerd met elegante, geraffineerde bloemendecoraties en yummy food. Landelijk chique, we like …

22
JUL

Huwelijk Katrijn & Nik

Zaterdag 22 juli 2017 gaat de geschiedenis in als de dag waarop Coco Jr.& band nog eens optraden tijdens de Gentse Feesten, maar vooral ook als de dag waarop Katrijn & Nik in het huwelijk traden. De eieren hadden toen nog geen last van fipronil en waren tijdig naar de arme Klaren gebracht, zodat de enkele verdwaalde regendruppels er al gauw de b(r)ui aan gaven en ruimte maakten voor de zon.

Zon! Zee! Strand!

Voor de huwelijksceremonie en het feest ging het richting Hof ter Molen in Leke. Alle gasten hadden er dik veel zin in, (niet alleen) de kindjes stortten zich als leeuwen op het dessert, en zelfs de duifjes wilden niet terugkeren naar hun kot. Topdag voor iedereen!

Bedankt dat ik jullie fotograaf mocht zijn.

15
APR

Huwelijk Katrien & Christophe

Het stijlvolle huwelijk van Katrien en Christophe vormde een fijne afwisseling temidden de communieperiode. Ondanks de koude voorjaarstemperaturen was er vooral heel veel liefde en warmte, een klein sfeervol kerkje, en een grote persoonlijke toets. De keuze van de locatie, de decoratie, de styling, het uitzetten van de sfeer waren grotendeels het werk van bruid en bruidegom. Proficiat!

Toekomstige bruidjes: geniet van de inspirerende beelden.

07
DEC

Opening ‘t Werkpand

Op Woensdag 7 December werd het Werkpand te Waregem plechtig geopend door de POM Zuid-West-Vlaanderen.

‘t Werkpand omvat 4 identieke atelierruimtes voor startende ondernemers. Interesse? Check dan http://www.actievoorstarters.be/nl/huisvesting/t-werkpand-waregem